logo TUINEN SOETAERT Tekengebied

Graszodenkwekerij

  1. Home
  2. »
  3. Graszodenkwekerij
Na amper twee weken al te betreden

Snel een nieuw gazon dankzij grasmatten

Of u nu als particulier of als onderneming uw buitenruimte snel van gras wil voorzien, grasmatten vormen altijd een goede oplossing. Na amper twee weken zal u de uitgerolde grasmatten al kunnen betreden én u zal nooit meer onkruid hoeven te wieden. 

Bij Tuinen Soetaert Stijn kweken we onze graszoden volledig zelf. Enerzijds kan u de zoden bij ons komen ophalen en ze zelf plaatsen, anderzijds kunnen wij dat voor u doen. Onze rollen wegen doorgaans 18 kg/m², afhankelijk van de weersomstandigheden.

De standaardafmetingen waarmee we werken zijn een breedte van 40 cm en een lengte van 250 cm (= 1 m²). Alle zoden die wij aanleggen, zijn minstens één jaar oud en zijn dus ideaal om een dicht en weelderig gazon vorm te geven.

graszoden leggen
Grasmatten van 33 m lang

Ontdek onze big rolls

Voor grotere terreinen – vanaf 400 m² – verkopen we sinds kort big rolls. Dat zijn grasmatten van 60 cm breed en 33 m lang die we machinaal aanleggen. Houd er wel rekening mee dat we minstens een vrije doorgang van 180 cm nodig hebben om de big rolls uit te rollen.

Tuinaannemers in het bijzonder kunnen ook altijd een machine bij ons huren om de grasmatten mee te plaatsen – en dat voor € 100,00 per dag. Particulieren en aannemers betalen bij ons onderstaande tarieven voor onze big rolls:

€ 2,75/㎡

0 - 100 ㎡

€ 2,65/㎡

100 - 250 ㎡

€ 2,55/㎡

+ 250 ㎡

Wil u graszoden bij ons bestellen? Dan doet u dat best één dag op voorhand, zodat we voldoende tijd hebben om ze voor u te versnijden. Als extra service verkopen we trouwens gepaste meststoffen om uw gazon mee te onderhouden.